Wódka

WÓDKA "GOLDEN"


Przygotowane według niemieckiej technologii. Zawiera złote płatki. Alk. 40% Poj. 0,5l

WÓDKA "CZARNY KARDYNAŁ"


Wódka przygotowana na bazie starej średniowiecznej receptury. Czarny kolor wódki uzyskany jest dzięki specjalnej metodzie przechowywania. Alk. 40% Poj. 0,5l

WÓDKA OWOCOWA ,,WÓDKA Z OWOCU MORWY”


Najlepszym surowcem dla produkcji wódki z owocu morwy jest biała jagoda morwy. Najkorzystniejszą porą żniw jest lipiec, kiedy jagody są na szczycie dojrzałości i zawierają wysoki poziom cukru. Termin ważności jest nieograniczony przy zachowniu warunków przechowywania. Produkowane i butelkowane w Armenii.  Alk. 50% Poj. 0,5l

WÓDKA OWOCOWA ,,WÓDKA WINOGRONOWA”


Najlepszym surowcem dla produkcji wódki winogronowej są winogrona białego sortu. Najkorzystniejszą porą żniw jest początek października, kiedy winogrona są na szczycie dojrzałości i zawierają wysoki poziom cukru. Termin ważności jest nieograniczony przy zachowniu warunków przechowywania. Produkowane i butelkowane w Armenii.  Alk. 50% Poj. 0,5l

WÓDKA OWOCOWA ,,WÓDKA MORELOWA”


Najlepszym surowcem dla produkcji wódki morelowej jest świeża morela. Najkorzystniejszą porą żniw jest lipiec, kiedy morele są na szczycie dojrzałości i zawierają wysoki poziom cukru. Termin ważności jest nieograniczony przy zachowniu warunków przechowywania. Produkowane i butelkowane w Armenii.  Alk. 50% Poj. 0,5l

WÓDKA "GOLDEN"


Przygotowane według niemieckiej technologii. Zawiera złote płatki. Alk. 40% Poj. 0,5l

WÓDKA "CZARNY KARDYNAŁ"


Wódka przygotowana na bazie starej średniowiecznej receptury. Czarny kolor wódki uzyskany jest dzięki specjalnej metodzie przechowywania. Alk. 40% Poj. 0,5l

WÓDKA OWOCOWA ,,WÓDKA Z OWOCU MORWY”


Najlepszym surowcem dla produkcji wódki z owocu morwy jest biała jagoda morwy. Najkorzystniejszą porą żniw jest lipiec, kiedy jagody są na szczycie dojrzałości i zawierają wysoki poziom cukru. Termin ważności jest nieograniczony przy zachowniu warunków przechowywania. Produkowane i butelkowane w Armenii.  Alk. 50% Poj. 0,5l

WÓDKA OWOCOWA ,,WÓDKA WINOGRONOWA”


Najlepszym surowcem dla produkcji wódki winogronowej są winogrona białego sortu. Najkorzystniejszą porą żniw jest początek października, kiedy winogrona są na szczycie dojrzałości i zawierają wysoki poziom cukru. Termin ważności jest nieograniczony przy zachowniu warunków przechowywania. Produkowane i butelkowane w Armenii.  Alk. 50% Poj. 0,5l

WÓDKA OWOCOWA ,,WÓDKA MORELOWA”


Najlepszym surowcem dla produkcji wódki morelowej jest świeża morela. Najkorzystniejszą porą żniw jest lipiec, kiedy morele są na szczycie dojrzałości i zawierają wysoki poziom cukru. Termin ważności jest nieograniczony przy zachowniu warunków przechowywania. Produkowane i butelkowane w Armenii.  Alk. 50% Poj. 0,5l