Wódka przygotowana na bazie starej średniowiecznej receptury. Czarny kolor wódki uzyskany jest dzięki specjalnej metodzie przechowywania. Alk. 40% Poj. 0,5l
Najlepszym surowcem dla produkcji wódki jabłkowej są świeże jabłka. Najkorzystniejszą porą żniw jest lipiec, kiedy jabłka są na szczycie dojrzałości i zawierają wysoki poziom cukru. Termin ważności jest nieograniczony przy zachowniu warunków przechowywania. Produkowane i butelkowane w Armenii. Alk. 50% Poj. 0,5l
Wódka przygotowana na bazie starej średniowiecznej receptury. Czarny kolor wódki uzyskany jest dzięki specjalnej metodzie przechowywania. Alk. 40% Poj. 0,5l
Najlepszym surowcem dla produkcji wódki jabłkowej są świeże jabłka. Najkorzystniejszą porą żniw jest lipiec, kiedy jabłka są na szczycie dojrzałości i zawierają wysoki poziom cukru. Termin ważności jest nieograniczony przy zachowniu warunków przechowywania. Produkowane i butelkowane w Armenii. Alk. 50% Poj. 0,5l