Areni czerwone wytrawne jest wyprodukowane z odmiany winogron Areni, zbieranych w armeńskiej prowincji Vayots Dzor. W pełni zbalansowane, zawierające intensywny aromat jeżyn, morwy oraz nuty pieprzu.
Poj. 0,75l
Przygotowane z gatunku winogron Areni, rosnącej w prowincji Armavir w Dolinie Araratu w Armenii. Wino posiada jasny granatowy kolor, aromat jest zdominowany przez dojrzałe czerwone owoce. Smak jest nasycony, pełny soczystymi garbnikami i odcieniami przypraw. Wspaniale komponuje się z mięsnymi potrawami, przygotowanymi na grillu, mięsnymi zakąskami i serami. Rekomenduje się podawać w temperaturze 17-18 °C.
Wino Areni półwytrawne posiada odważną strukturę z bogatą nutą owocową dojrzałej śliwy i jeżyn. Posiada słodki i miękki posmak.
Poj. 0,75l
Przygotowane z gatunku winogron Areni, rosnącej w prowincji Armavir w Dolinie Araratu w Armenii. Wino posiada jasny granatowy kolor, aromat jest zdominowany przez dojrzałe czerwone owoce. Smak jest nasycony, pełny soczystymi garbnikami i odcieniami przypraw. Wspaniale komponuje się z mięsnymi potrawami, przygotowanymi na grillu, mięsnymi zakąskami i serem. Rekomenduje się podawać w temperaturze 17-18 °C.
Poj. 0,75l
Przygotowane z gatunku winogron Saperawi, rosnącej w prowincji Armavir w Dolinie Araratu w Armenii. Wino ma nasycony czerwony kolor z rubinowym połyskiem. Aromat zawiera wyraźną paletę owocowych smaków. Smak nasycony, pełny z przyjemną cierpkością. Wspaniale komponuje się z mięsnymi potrawami, przygotowanymi na grillu, mięsnymi zakąskami i serami. Rekomenduje się podawać w temperaturze 17-18 °C.
Poj. 0,75l
Przygotowane z gatunku winogron Saperawi, rosnącej w prowincji Armavir w Dolinie Araratu w Armenii. Wino ma nasycony czerwony kolor z rubinowym połyskiem. Aromat zawiera wyraźną paletę owocowych smaków. Smak nasycony, pełny z przyjemną cierpkością. Wspaniale komponuje się z mięsnymi potrawami, przygotowanymi na grillu, mięsnymi zakąskami i serami. Rekomenduje się podawać w temperaturze 17-18 °C.
Poj. 0,75l
Przygotowane z gatunku winogron, rosnącej w prowincji Armavir w Dolinie Araratu w Armenii. Wino ma nasycony czerwony kolor z rubinowym połyskiem. Aromat zawiera wyraźną paletę owocowych smaków. Smak nasycony, pełny z przyjemną cierpkością. Wspaniale komponuje się z mięsnymi potrawami, przygotowanymi na grillu, mięsnymi zakąskami i serami. Rekomenduje się podawać w temperaturze 17-18 °C.
Poj. 0,75l
Wino czerwony półwytrawne jest dobrze zbudowane z intensywnymi nutami wiśni, śliwki z nutą przypraw.
Poj. 0,75l
Przygotowane z gatunków winogron Nerkeni, Karmrajut i Saperawi, rosnącej w prowincji Armavir w Dolinie Araratu w Armenii. Wino posiada jasny granatowy kolor, aromat jest zdominowany przez dojrzałe czerwone owoce. Smak jest nasycony, pełny soczystymi garbnikami i odcieniami przypraw. Wspaniale komponuje się z mięsnymi potrawami, przygotowanymi na grillu, mięsnymi zakąskami i serami. Rekomenduje się podawać w temperaturze 17-18 °C.
Poj. 0,75l
Areni czerwone wytrawne jest wyprodukowane z odmiany winogron Areni, zbieranych w armeńskiej prowincji Vayots Dzor. W pełni zbalansowane, zawierające intensywny aromat jeżyn, morwy oraz nuty pieprzu.
Poj. 0,75l
Przygotowane z gatunku winogron Areni, rosnącej w prowincji Armavir w Dolinie Araratu w Armenii. Wino posiada jasny granatowy kolor, aromat jest zdominowany przez dojrzałe czerwone owoce. Smak jest nasycony, pełny soczystymi garbnikami i odcieniami przypraw. Wspaniale komponuje się z mięsnymi potrawami, przygotowanymi na grillu, mięsnymi zakąskami i serami. Rekomenduje się podawać w temperaturze 17-18 °C.
Wino Areni półwytrawne posiada odważną strukturę z bogatą nutą owocową dojrzałej śliwy i jeżyn. Posiada słodki i miękki posmak.
Poj. 0,75l
Przygotowane z gatunku winogron Areni, rosnącej w prowincji Armavir w Dolinie Araratu w Armenii. Wino posiada jasny granatowy kolor, aromat jest zdominowany przez dojrzałe czerwone owoce. Smak jest nasycony, pełny soczystymi garbnikami i odcieniami przypraw. Wspaniale komponuje się z mięsnymi potrawami, przygotowanymi na grillu, mięsnymi zakąskami i serem. Rekomenduje się podawać w temperaturze 17-18 °C.
Poj. 0,75l
Przygotowane z gatunku winogron Saperawi, rosnącej w prowincji Armavir w Dolinie Araratu w Armenii. Wino ma nasycony czerwony kolor z rubinowym połyskiem. Aromat zawiera wyraźną paletę owocowych smaków. Smak nasycony, pełny z przyjemną cierpkością. Wspaniale komponuje się z mięsnymi potrawami, przygotowanymi na grillu, mięsnymi zakąskami i serami. Rekomenduje się podawać w temperaturze 17-18 °C.
Poj. 0,75l
Przygotowane z gatunku winogron Saperawi, rosnącej w prowincji Armavir w Dolinie Araratu w Armenii. Wino ma nasycony czerwony kolor z rubinowym połyskiem. Aromat zawiera wyraźną paletę owocowych smaków. Smak nasycony, pełny z przyjemną cierpkością. Wspaniale komponuje się z mięsnymi potrawami, przygotowanymi na grillu, mięsnymi zakąskami i serami. Rekomenduje się podawać w temperaturze 17-18 °C.
Poj. 0,75l
Przygotowane z gatunku winogron, rosnącej w prowincji Armavir w Dolinie Araratu w Armenii. Wino ma nasycony czerwony kolor z rubinowym połyskiem. Aromat zawiera wyraźną paletę owocowych smaków. Smak nasycony, pełny z przyjemną cierpkością. Wspaniale komponuje się z mięsnymi potrawami, przygotowanymi na grillu, mięsnymi zakąskami i serami. Rekomenduje się podawać w temperaturze 17-18 °C.
Poj. 0,75l
Wino czerwony półwytrawne jest dobrze zbudowane z intensywnymi nutami wiśni, śliwki z nutą przypraw.
Poj. 0,75l
Przygotowane z gatunków winogron Nerkeni, Karmrajut i Saperawi, rosnącej w prowincji Armavir w Dolinie Araratu w Armenii. Wino posiada jasny granatowy kolor, aromat jest zdominowany przez dojrzałe czerwone owoce. Smak jest nasycony, pełny soczystymi garbnikami i odcieniami przypraw. Wspaniale komponuje się z mięsnymi potrawami, przygotowanymi na grillu, mięsnymi zakąskami i serami. Rekomenduje się podawać w temperaturze 17-18 °C.
Poj. 0,75l